• ALATI TASUTA TARNE

  • Ehted Mandala Kunstigaleriis, Pärnu mnt 4, Tallinn

    Mul on suurim heameel Teile kuulutada, et nii mõnigi minu ehe on leidnud endale koha Mandala Kunstigaleriis, kus saab neid vaadata, katsuda ning loomulikult ka endale kaasa soetada. Galeriis ootavad Sind veel ka Mari-Liis Laanemaa ÜLIILUSAD & võimsad siidimaali Mandalad ning erinevate Eesti keraamikute looming.

    Mandala Kunstigalerii leiad Sa musumäe kõrvalt, Pärnu mnt 4, Tallinnast.

    Teid on nii palju kuid mind vaid üks. Te teretate mind vahel tänaval või kohvikus või kinos… kuid ma ei tunne Teid kõiki. Muudame selle ära, palun. Viibin aegajalt ise ka Mandala Kunstigaleriis. Sellekohaseid postitusi leiad minu FB lehelt (otsi Mandala ILU Väeehted) ürituste alt. Kohapeale on võimalus tulla nii ehteid katsuma, kui ka omale uusi looma. Etteteatamisega on võimalik ka henna maalinguid saada. Töötoa soovist on mul vaja pisut rohkem ette teada, et saaksin materjalid Sinu jaoks kaasa võtta. Olen Sinu jaoks olemas. Ootan Sind täiega

    Ole hoitud ja armastatud, läbi oma südame … iga päev!