• ALATI TASUTA TARNE

 • Mandala silt galerii sissepääsu kohal

  Ehted Mandala Kunstigaleriis

  Ehted Mandala Kunstigaleriis

  Olid ajad kui nii mõnigi minu ehe oli leidnud endale koha Mandala Kunstigaleriis, kus sai neid vaadata, katsuda ning loomulikult ka endale kaasa soetada. Galeriis ootasid Sind veel ka Mari-Liis Laanemaa ÜLIILUSAD & võimsad siidimaali Mandalad ning erinevate Eesti keraamikute looming. Loomulikult sai Galeriis luua ka ise Malasid. Need ajad olid nagu alles …

  Kahjuks pean teid kurvastama, et antud galeriid me enam kasutada ei saa. Ajad on sellised. Täna leiad minu ehted vaid e-poest. Kuid kui sul tekib mõne ehtega side ning enne selle soetamist sooviksid ikkagi teda katsuda siis anna mulle julgelt teada info@mandalailu.ee. Mõtleme midagi välja. Kõik on võimalik.

  Mari-Liis Laanemaa imelisi Mandalaid saad aga imetleda SIIT

  naine hoiab kohvitassi seistes galerii uksel
  Kärt Mandala ILU looja Galeriis

  Üleskutse

  Teid on nii palju kuid mind vaid üks. Te teretate mind vahel tänaval või kohvikus või kinos… kuid ma ei tunne Teid kõiki. Muudame selle ära, palun. seega edaspidi, kui sa mind kuskil ära tunned, palun tule juurde ja ütle TERE. Mul on alati siiras rõõm Sinuga tuttavaks saada ning kuulda Sinu ja Su ehte lugu.

  Ma ei ole seda suurel häälel kuulutanud kuid ma teen ka henna maalinguid. Kui see sind kõnetab, anna mulle oma soovist teada. Loome ära! Olen Sinu jaoks olemas. Ootan Sind täiega.

  Ole hoitud ja armastatud, läbi oma südame … iga päev!

  Ehted Mandala Kunstigaleriis

   

   

   

  Ole hoitud!

  Kärt, Mandala ILU looja