• ALATI TASUTA TARNE

 • Mina ja JOOGA … Online JOOGA

  Me oleme endiselt kodused. Kui kaua veel, ei tea meist keegi. Ei saa vanat moodi reisida, teatrisse ja/või trenni jne. Igaühel meist on oma lugu ja kogemus antud kriisajaga rääkida. Kes võtab kõike rahulikult, teisel on jälle keerulisem… kes õppis midagi… kes jõudis mõne taipamiseni … või leidis taipamine tee Sinuni … TORE

  Ma pole palju oma kriisiajast pajatanud. Pole lihtsalt aega olnud. Minu elu on palju palju palju kiirem kui iial varem. Iga päev on uus väljakutse. Kolme lapsega kodus – kodukoolid ja lasteaia kuuplaanid!!! Ma olen NAINE! See kõige kangekaelsem tüüp. Ma saan hakkama. Muidugi saan. Sina saad ka. Aga ma pean tunnistama, et minu jaoks on see kuradima raske. Iga õhtu voodisse heites tänan ma kõrgemaid jõude, et kogu mu pesakond on elus ja terved ja kõik on ÕPITUD! Tuleb tuttav ette? Ma olen inimeste inimene. Mina saan oma energia inimestega suhtlemisest … See lüli on hetkel küll täiega katki. Seega teen ma üksi asju… Jooksen metsas ÜKSI, teen joogat ONLINE vahendusel … joon Gin toonikut (ikka piiri pidavalt)
  Leian üha uusi viise ennast laadida ja taastada. Minu armas sõbranna Külli on jooga õpetaja. Kundalini jooga .. see rahulik mantrate jooga. Kriisiajal teeb ta onlines tunde. Ulme … mõtlesin ma alguses. Ma küll nii ei saa joogatada. Aga tead, tegelikult on mõnus. Aitäh, Külli, Et sa seda teed. See toidab mind … sajaga.
  Kui Sul tekkis huvi siis SIIN on link ühele tunnile … PS! vaadake mis tal kaelas on …
  Olen sajaga selle poolt, et kõik väike ettevõtjad üksteist toetaksid. Eriti praegu, sel keerulisel ajal. Seega … mina kutsun kõiki üles Joogarada jälgima. Külli on minu lemmik jooga treener. Vastuteeneks kannab tema minu loodud ehteid? Ei! Ta kannab neid niisama … aga jah, see on reklaam ka minule. Tee trenni ja jaga hea kogemuse linki… see ei maksa Sulle midagi. Aga meile, väikestele, võib see olla elupäästev.
  Ole hoitud ka kodus

  Rohkem infot: Joogarada kodulehelt või Facebookist