• ALATI TASUTA TARNE

  • Joondumine valgusega käevõrude kombo

    Joondumine valgusega käevõrude kombo

    “Selle käevõrude kombo toel luban endal valgusega joonduda ning lubada end elul kanda”

    Joondumine valgusega käevõrude kombos osalesid:

    • Maandav kristall OONÜKS
    • Selgeltnägemist toetav KUUKIVI
    • Emotsionaalse selgus kivi AKVAMARIIN
    • Kõikide võimaluste kristall LABRADORIIT
    • Pärlite suurus on 4 & 6 mm
    • Käevõru jõuab Sinuni ilusas kinkekotis
    • Eesti sisene transport pakiautomaati on ALATI minu kulul
    • Vali kohe, maksa hiljem võimalus. Rohkem infot SIIT

    Oma ehteid luues on mul kindel teadmine, et igal valmival ehtel on tegelikult juba loomise ajal omanik olemas. Ta lihtsalt ei tea veel, et tema soovide ja taotlustega ehe on just sel hetkel kuskil end loomas. See on kanaldus. See on usaldus. See on energia. Mina küsin universumilt juhiseid ja tema saadab need. Mispeale loon Sinu ehte siia ellu just Sulle vajalike kristallide ja taotlustega. Nii lihtne see ongi. Sinu ülesanne on vaid oma ehe ära tunda. Läbi oma südame.

    Kirjeldus

    Joondumine valgusega käevõrude kombo:

    OONÜKS

    Sageli amuletina, negatiivse energia vastu, kasutatav Oonüks on õnne meisterkristall. Kõigil mustadel kividel on tugevad raviomadused. Oonüks on võimsa vibratsiooniga. Must Oonüks mitte ainult ei heida Sinu ümber kaitse kilbi, vaid aktiveerib ka tšakrad, et luua kohalolu, loomingulist keskendumist ja valgustada uusi teid taipamisteni. Must oonüks on täis suurepärast maandavat energiat, mis aitab Sul end selles maailmas tasakaalus tunda. Neile, kel on kiired vihapursked ning kes on sageli närvilises segaduses, on Oonüks siin, et Sind rahustada. Maanduskivina on Oonüks juurtšakra kivi, luues tugeva ühenduse maaga. Must Oonüks kaitseb Sind ka kroontšakra avanemise, igasugu vaimsete praktikate ja ka eelmiste elude uurimise ajal, mil oled avatud ja haavatav. Nagu kõiki kristalle, tuleb ka Oonüksit regulaarselt puhastada ja laadida. Kuna must Oonüks on kaitsekivi, mis töötab negatiivsete vibratsioonidega, on eriti oluline teda puhastada kui tunnete, et at muutub raskeks või kannab endas surma energiat. Üks lihtsamaid viise Oonüksi kiireks ja ohutuks puhastamiseks Salvei suits.

    KUUKUVI

    KUUKUVI tähendus on naiselik energia ja uued algused. Ta on sisemise valguse kristall ning Jumaliku tarkuse abivahend, mida kasutatakse vaimses tervendamises. Kuukivist õhkav maagia võlub Sind oma ereda naiseliku energia ja lubadusega muutusteks. Kuu on sajandeid olnud jumalanna vaimu sümbol, mis ripub kerana meie peade kohal. Kuukivi jäädvustab kogu selle maagia ja rohkemgi veel. Indias kasutatakse Kuukivi Jumaliku tarkuse ja selgeltnägemise oskuste välja toomiseks. Kuukivi jäädvustab noorkuu lootust ja lubadust. See kivi on suurepärane emotsioonide võimendaja, kuid teeb seda viisil, mis ei kahjusta tasakaalu.

    AKVAMARIIN

    AKVAMARIINi tähendus on emotsionaalne selgus. Akvamariin on ookean, mis on muutunud veest kiviks, kaotamata oma sädelevaid merevärve, rahustavat olemust ega ka raviomadusi. Arvestades, et inimkeha koosneb seitsmekümnest protsendist veest, pole ehk üllatav, et see ookeani särav kristall meie kätte on usaldatud. Akvamariin täidab Sind elueliksiiriga, peseb ära jääkmürgisuse ja hoiab Sind puhtana ja alati valmis laskma voolul end kanda kõikjale, kuhu vajame. Akvamariini nimetatakse ka julguse kiviks, avaldades austust Sinu sisemisele jõule ja vastupidavusele. Tal on võime aidata astuda varjust välja valgusesse. Igasugune suhtlusvorm, mis tekitab Sinus hirmu – olgu see siis avalik esinemine või lihtsalt oma vajaduste väljendamine sõpradele ja perele, Akvamariin töötab kurgutšakraga, et hoida Sinu hääl ühtlasena ja tuua hinge jõudu. On viimane aeg ülekoormus maha pesta, et saaksid astuda selge peaga suhtlemisse ja alustada elus asju, mida soovid.

    LABRADORIIT

    LABRADORIIT on kuulus oma seotuse poolest kujutlusvõimega. Legendi järgi sündis Labradoriit virmaliste müstilisest hiilgusest. Labradoriit töötab kooskõlas universumiga, et tuua Sinu kehasse, vaimu ja hinge ELU toetavaid elemente. Ta on suurepärane kivi depressiooni ja ärevusega töötamiseks, kuna omab maandusjõudu, mis võimaldab Sul olla metsik ning samas ka loov, ilma et kaotaksid ühenduse maaga. Kroontšakra kivina aitab Labradoriit Sul püsida loodusvaimudega ühenduses. Meie maa on täis kosmilist energiat ning sädelev Labradoriit on kui tähetolm, kuuvalgus ja haruldane energiajõud, mis aitab Sul inimlikust unest ärgata.

    Kui antud käevõru Sind kõnetab, on selle sõnum mõeldud just Sulle. See on Sinu ehe. Tunne ta ära. Läbi oma südame.

    • Kõik Minu ehted on 100% käsitöö ning ainueksemplarid, loodud puhtast armastusest ning loomisjõust, läbi kanalduse, Tema kandjale.
    • Minu ehted kannavad endas naiselikku ilu, poolvääriskivide toetust ning pühitsetud väge
    • Enne uude koju jõudmist on ehe energeetiliselt puhastatud ja laetud

    Joondumine valgusega käevõrude kombo looja: Kärt Lumiste
    Ole hoitud, läbi armastuse